Cànaries i capitals europees, destins dels santcugatencs aquesta Setmana Santa

El destí favorit dels santcugatencs, segons les agències de viatges de Sant Cugat consultades pel TOT, és les Illes Canàries

La feina o la manca de diners són els principals motius pels quals molts santcugatencs no es mouran de la ciutat durant aquesta Setmana Santa. Tot i això, entre els llocs que visitiran els santcugatencs durant aquests dies destaquen destins com les Illes Canàries o les capitals europees, que són indrets que, segons les agències de viatges consultades pel TOT, els santcugatencs més visitaran.

Principals destins per Setmana Santa

Les Illes Canàries són un destí molt atractiu per part de la població FOTO: Cedida

Londres, Lisboa, París, Berlín, Amsterdam… Són només algunes de les ciutats europees que, segons David Díaz de OCOA Travel Consulting, més es repeteixen com a destins dels ciutadans de Sant Cugat, així com països més exòtics com Dubai o Índia. Els viatges solen durar des de dijous sant fins dilluns de pasqua, malgrat que hi ha gent que agafa la Setmana Santa sencera.

Margaret Philips, de RACC Travel Sant Cugat, ha confirmat les ciutats de Londres i París com els destins urbans més haituals dels ciutadans. Com a zona de platja, aquesta agència destaca les Illes Canàries. D’altra banda, Meritxell Veciana d’Ussía Tours, assegura que, influït pels grups predeterminats de viatges que l'agència organitza, també hi ha consum de ciutats diferents de la resta, com Bhutan, a l’Àsia meridional, i Venècia, a Itàlia.

Parlant de paratges més propers, per exemple a Vilassar de Mar viatjarà amb la seva família la professora de la ciutat Marta Gómez, "per aïllar-se una mica de la rutina a la seva segona residència". A anar una mica més lluny s’atreveixen altres santcugatencs com l’advocat Nicolàs Àngeles i la banquera Olga Inés Pava que aniran a Torredembarra i Castelldefels, respectivament.

Causes de l’immobilisme

El principal motiu entre els santcugatencs per a no moure’s de la ciutat és sens dubte la feina; com en el cas de la Rosa Maria, propietària d’un restaurant de la ciutat, que ni s’ha plantejat sortir de Sant Cugat. Mares de família com l’economista Carme Coll i la documentalista Babet Rodríguez tampoc poden permetre's fer una escapadeta per causes familiars de diferents tipus.

Hi han altres de més animats, com és el cas d’Àngel, un empleat de la construcció, que malgrat que tingui feina entre setmana té pensat fer una escapada de cap de setmana a Castelló amb uns amics. L'altre cas és el de Gumersindo Pasucal, membre de la Coral la Lira, que es pren amb un somriure el fet de no poder viatjar ja que té feina a cantar les caramelles de Pascua.

La directora de l’agència Viatges Sant Cugat, Irene Roca, reconeix que des de l’any passat la gent s’està començant a animar, després de la greu caiguda quan va començar la crisi.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem