Preocupació d'uns veïns de Sant Cugat per la crema de contenidors

Durant la nit del 28 al 29 de desembre es van cremar quatre contenidors en aquest punt de Sant Cugat

Uns veïns del carrer de Pau Casals han reclamat solucions a l'Ajuntament de Sant Cugat per la crema reiterada d'uns contenidors davant dels seus habitatges. En els últims temps aquests contenidors, ubicats a l'entorn del número 35-41, s'han incendiat fins a quatre vegades. Les últimes ocasions van ser durant les matinades del 29 i del 31 de desembre i es van veure afectats diversos cotxes i els mateixos vidres dels immobles.

Durant la nit del 28 al 29 de desembre es van cremar quatre contenidors. "Sempre passa de matinada, i comença pel contenidor de paper", explica la veïna Núria Llata al TOT Sant Cugat. Aquesta vegada van afectar com a mínim dos vehicles que estaven aparcats al costat.

"Se'ns han esquerdat les vidrieres del menjador i de la terrassa"

La matinada del 30 al 31 de desembre van cremar un dels contenidors que havia quedat intacte. "Se'ns han esquerdat les vidrieres del menjador i de la terrassa", denuncia la veïna, que mostra la seva preocupació per aquests actes de vandalisme.

És per això que han fet un escrit a l'Ajuntament de Sant Cugat demanant un canvi d'ubicació dels contenidors o la instal·lació de contenidors soterrats. La primera resposta del Consistori va ser que no es podien canviar de lloc els contenidors, però ara tenen pendent una reunió i esperen que els ofereixin alguna solució. En una de les ocasions anteriors, el foc dels contenidors va incendiar un arbre i asseguren que pot tornar a passar.

bombers sant cugat contenidors

Els Bombers apagant el foc de la matinada del 30 al 31 de desembre FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem