contingut promocionat
 
ralarsa

 

Prepara el teu cotxe per l'hivern

Retirar el gel del parabrisa és molt important per garantir-nos una conducció més segura

Un dels problemes més habituals de l'hivern és trobar-te el cotxe cobert de gel. Retirar-lo correctament és molt important per poder garantir una conducció segura. El gel el podem retirar amb seguretat mitjançant diferents mètodes

Un dels mètodes són les solucions líquides; podem abocar aigua salada en el vidre, perquè ajudi a descongelar, però hem d'anar amb molt de compte, aquesta solució pot arribar a fer malbé el vidre. D'altra banda, podem trobar productes comercials que fan la mateixa funció. Hem de tenir en compte de no posar aigua calenta per descongelar el vidre, ja que el vidre es pot arribar a trencar per culpa del canvi de temperatures. 

També podem utilitzar alguna eina per raspallar que en faciliti aquesta tasca: les rasquetes són un dels mètodes més còmodes per treure el gel del parabrisa, normalment són eines de plàstic dissenyades per no ratllar el vidre. Com a recomanació, el millor és avocar una solució líquida i després fer servir la rasqueta per acabar de retirar el gel.

A Ralarsa treballen dia a dia per al correcte manteniment dels vidres del teu cotxe: des de canvi de parabrises fins a reparació, enfosquiment de vidres i polit de fars.

 

 
Comentaris

Destaquem