El president de l'Associació de Veïns de Volpelleres rep el suport dels socis

L'Associació de Veïns de Volpelleres ha viscut moments de tensió pel conflicte sobre la construcció de La Mirada

El president de l'Associació de Veïns de Volpelleres, Marc Garcia, va rebre el suport majoritari dels socis per seguir en el càrrec, durant una reunió de dues hores aquest dilluns que es va viure amb certa tensió. El conflicte dins de l'entitat neix per la participació de Marc Garcia en la nova plataforma SOS La Mirada, que defensa la construcció de l'escola al bosc. Diversos companys de la Junta de l'Associació de Veïns van entendre que això trencava la neutralitat que havia mantingut l'entitat en aquest assumpte. De fet, el tresorer i un altre vocal de l'Associació de Veïns han deixat el càrrec per aquest motiu.

Més info: La Junta de l'Associació de Veïns de Volpelleres es trenca per La Mirada

Marc Garcia: "No és una situació que agradi, escoltar segons quins comentaris. Que són fàcils de llançar, però fan mal"

Davant d'algunes crítiques pel seu posicionament a favor de la construcció de La Mirada al bosc, Marc Garcia va posar el seu càrrec a disposició dels socis. Majoritàriament li van donar suport i es mantindrà com a president. Tot i això, lamenta que ha passat moments complicats pels comentaris rebuts. "Alguns comentaris fan mal. No soc una persona pública, m’estic exposant i no m’agrada. Estan dient-se coses que no són reals. Em vaig apuntar per treballar i millorar el barri i ajudar l’Associació a continuar endavant perquè es va fer una crida per poder subsistir".

De fet, els dos membres de la Junta ja dimitits van acusar Marc Garcia de maniobrar per aconseguir que l'Associació de Veïns es posicionés a favor de la construcció de La Mirada, amb objectius polítics. Una de les acusacions era que en els últims dies s'havien multiplicat per dos el número de socis. "No tinc cap interès polític ni soc un talp de l'Ajuntament, com es va dir", defensa el president. Sobre els nous socis, nega que ho hagi orquestrat i ho atribueix a la situació de debat generada al barri. 

A títol personal

Marc Garcia defensa que la seva participació a SOS La Mirada és a "títol personal", malgrat que va fer de portaveu inicialment. Ara, ha decidit fer un pas al costat: "No faré més declaracions com a portaveu de SOS La Mirada, em mantindré com a participant". A més, assegura que l'Associació de Veïns de Volpelleres seguirà sent neutral si no es coneix l'opinió majoritària de socis i veïns.

A la reunió d'aquest dilluns es va convidar l'Associació de Famílies de La Mirada per explicar el projecte de l'escola. Tot i això, assegura que ara es prepararà una altra reunió per donar espai a SOS Bosc Volpelleres. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem