contingut promocionat
Proddigia L

 

Proddigia regala una visita en realitat virtual a propietaris que vulguin vendre o llogar

Amb aquesta iniciativa solidària la immobiliària vol fer front a l'actual situació de restriccions marcades per la crisi sanitària de la Covid-19

Proddigia regalarà un tour en realitat virtual a tots els propietaris que vulguin vendre o llogar els seus habitatges. Amb aquesta iniciativa solidària la immobiliària, amb seu als Quatre Cantons de Sant Cugat, pretén fer front a l'actual situació de restriccions marcades per la crisi sanitària de la Covid-19, i sota el nom de #COVID19 VolemAjudar

Aquesta és la segona gran innovació del grup. I és que en el 2017 va ser la primera agència de tot Catalunya en adquirir la càmera de realitat virtual Matterport als Estats Units. Aquesta càmera escàner, dotada de la tecnologia Imagine 4D, permet a qualsevol persona fer una visita virtual a qualsevol propietat, des de qualsevol dispositiu i en qualsevol moment i part del món on visquin. La visita virtual no és una simple successió de fotografies, sinó que és un escanejat complet que permet la visió integral, l'ampliació al detall i la mesura real de qualsevol estança o superfície de l'habitatge. La tecnologia Imagine 4D també permet veure detalls dels acabats o saber si els mobles caben o no en les cambres, possibilitant que un possible comprador o llogater pugui fer una primera visita per descartar o continuar amb l'interès de compra o lloguer sense sortir de casa seva.

El santcugatenc i CEO de ProddigiaKristian Johansson, ha indicat que la iniciativa vol ajudar "a tots els propietaris de Sant Cugat que segueixen tenint la necessitat de comprar, vendre o llogar la seva casa". Johansson ha afegit que Proddigia ha decidit "aportar el seu gra de sorra en aquesta situació excepcional i oferir de franc aquesta visita en realitat virtual a tots els propietaris que ho necessitin. Des de la posada en marxa de la campanya més de 30 propietaris s'han beneficiat d'aquesta tecnologia i 6 han aconseguit una reserva de la seva propietat".

Més sobre Proddigia

Proddigia, és una de les empreses líders en intermediació de compravendes i lloguers a Sant Cugat, des de l'any 2013. En aquest sentit, la immobiliària va tancar el 2019 amb més de 30.000.000 € en volum de transaccions immobiliàries.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem