Prop d'un centenar de persones protesten per un nou cas d'ofec immobiliari

Reclamen solucions al problema d'habitatge a Sant Cugat del Vallès

Prop d'un centenar de persones s'han concentrat a la plaça de la Vila de Sant Cugat del Vallès per protestar i fer visible un nou cas d'ofec immobiliari a la ciutat. En aquesta ocasió, la concentració, convocada pel Sindicat de Llogateres, posava l'èmfasi en el cas del Tayed, la seva dona i els seus dos fills, als quals han fet fora del pis on vivien de lloguer, havent de fer front a un seguit de despeses que no poden afrontar, i que els ha portat a viure, temporalment, en una pensió de Sabadell.

Una concentració, ha apuntat el Sindicat de Llogaters, que arriba una setmana després que amb una altra concentració s'aturés un desnonament a la ciutat, i de veure, "des de fa mesos, un munt de casos tràgics relacionats amb l'emergència habitacional de pèrdua d'habitatge".

Més info: S'atura un desnonament al camí de la Creu de Sant Cugat

En aquest sentit, han lamentat que l'administració local s'ho miri "de reüll", com si "això no anés amb Sant Cugat". "Avui sortim de nou per fer públic que l'emergència habitacional també afecta Sant Cugat", han destacat, apuntant que "serveis socials, aquesta vegada tampoc saben, o no poden, donar una resposta estable, digna i a l'alçada de la situació", a la que és "la ciutat més rica de Catalunya".

"El Sindicat de Llogaters denunciem que davant d'una emergència habitacional l'Ajuntament no respon i no reacciona", han subratllat, recordant l'increment dels preus de lloguer a la ciutat, en la que és la ciutat més rica de Catalunya, i on hi ha menys de 500 habitatges socials de lloguer.

En aquest mateix sentit, han anunciat que en un parell de dies, membres del Sindicat es reuniran amb l'alcaldessa de la Ciutat. "Pensem que no tindrem gaire resposta ni solucions, perquè el problema és que "no hi ha diners". Som molt rics, però no hi ha diners. On van a parar tots els diners que ens agafen?", han lamentat.

 
Comentaris

Destaquem