Prop de 200 persones clamen contra l'agressió sexual a Sant Cugat i la violència masclista

Hora Bruixa ha organitzat una concentració de rebuig contra l'agressió sexual del cap de setmana a Sant Cugat i la violència masclista

Gairebé 200 persones s'han concentrat a la plaça d'Octavià per clamar contra l'agressió sexual que una menor ha patit aquest cap de setmana a Sant Cugat. En la concentració, organitzada per Hora Bruixa, s'ha llegit un manifest de rebuig contra qualsevol agressió masclista, i en particular contra la que va haver-hi a la discoteca Drinking de Sant Cugat la matinada del dissabte 3 de febrer, o una altra que es va produir el passat 20 de gener, i s'ha pogut saber el dimarts 5 de febrer.

Més info: Detenen un menor acusat d'agressió sexual a Sant Cugat

 

Més info: Nou cas d'agressió sexual a Sant Cugat

Durant la concentració, sota el lema 'Cap agressió sense resposta', s'han pogut escoltar diferents consignes, com la mateixa que dona nom al lema, "Si ens toquen a una, ens toquen a totes", o "La nit, la nit, la nit és nostra". En la lectura del manifest d'Hora Bruixa, s'ha volgut denunciar tota mena d'abús masclista: "Les agressions són, només, la part visible de la violència, però aquesta només és possible quan no actuem des de l'inici", han entonat. "Si no actuem en cada mostra de masclisme, estem normalitzant tot allò que deixa a la dona com a ésser inferior, tot allò que permet que ens acabin agradin o assassinant", han afegit. "Cada dia seguirem combatent la violència. Cap agressió sense resposta. Visca la lluita feminista", han llegit per finalitzar.

 

 

En aquest sentit, l'Ajuntament estudia presentar-se com a acusació particular en els dos casos.

Més info: L'Ajuntament estudia personar-se com a acusació particular en casos de violència sexual

 
 
Comentaris

Destaquem