Punt final a la festa del barri del Monestir amb els objectius "més que assolits"

La celebració arrencava divendres, 20 d'octubre, amb el pregó de l'AMPA de l'Escola Collserola

El barri del Monestir-Sant Francesc ha tancat aquest diumenge, 22 d'octubre, la 15a edició de la seva festa major. Ho feia després de tres dies d'activitats familiars i amb un balanç molt positiu, com ha subratllat Mireia Gallego, membre de la Xarxa d'entitats i administradora del grup de Facebook del barri.

Gallego ha destacat la participació popular de la festa. "S'ha implicat a molta gent, no només la xarxa, sinó que hi havia un grup de voluntaris que també han vingut i han estat cada dia", ha remarcat.

Un balanç molt positiu també "tenint en compte les dates que eren, i que havíem fet un canvi de dates i havien caigut actes i era complicat", ha recordat. "Crec que hem superat els objectius marcats", ha fet valdre Galledo.


Festa infantil. FOTO: Lali Puig


D'entre la diversitat de propostes del cap de setmana, Gallego ha remarcat l'alta participació en les activitats infantils i familiars de dissabte al matí, així com el sopar de carmanyola, i la paella popular d'aquest diumenge. Una paella de la qual han participat més de 200 persones, i ha deixat persones sense poder assistir. "Serà un pas més de cara a l'any vinent, per poder donar una mica més de marge", ha subratllat Gallego.

Una edició, la de l'any vinent, que es començarà a preparar després de fer el balanç d'aquesta quinzena edició de la festa. Igualment, es començarà a preparar la jornada Fem barri del mes de maig.

Mireu les imatges de la Festa Major del barri.

La festa ha estrenat la Olimpíada de pagès  FOTO: Lali Puig

La celebració arrencava divendres, dia 20, amb una cercavila i el pregó de l'AMPA de l'Escola Collserola. Un pregó en què l'associació reivindicava la cobertura de les pistes de Sant Francesc, destacava els valors del barri, i feia una crida a seguir treballant per la cohesió.

Pregó a càrrec de l'AMPA de l'Escola Collserola. FOTO: Lali Álvarez

Des d'aquell moment, el barri s'ha omplert d'activitats per a totes les edats. Entre altres, s'ha inaugurat l'Espai per a Gent Activa, hi ha hagut festa infantil, i nombroses propostes musicals.

Aquest diumenge, la tradicional paella popular als Jardins de Sant Francesc ha posat punt final a la celebració.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem