Queixes veïnals per la concentració de trastos vells al costat dels contenidors

Diversos veïns presenten les seves queixes a través de la secció de Fotodenúncia del TOT Sant Cugat

Llençar els mobles vells, matalassos o tot d'objectes voluminosos als carrers de Sant Cugat, més en concret als costats dels contenidors, s'ha convertit una pràctica habitual a Sant Cugat, tot i que el municipi gaudeix d'un servei de recollida a domicili gratuït.



Aquesta actitud poc cívica d'alguns ciutadans provoca que siguin diversos els veïns que fan arribar les seves queixes a través de la secció de Fotodenúnica del TOT. Pilar Cáceres viu a l'avinguda de Can Graells i diu que les deposicions d'objectes vells és constant. "És molt desagradable trobar cada dia fustes, vidres mobles i fins i tot vàters. Demano control a l'Ajuntament i que els veïns no hàgim de veure aquest incivisme". Cáceres explica que aquesta situació es repeteix constantment tant a l'avinguda de Can Graells com al carrer de Vic.



Des de l'AMPA de l'Institut Pla i Farreras, la Lurdes Marimon també ens feia arribar la seva queixa. "Per la vorera hi passen cada dia 500 alumnes, On és la seguretat? On és el civisme?



A Volpelleres, segons la veïna Sandra Luque és "lamentable" que hi hagi tot de mobles vells al carrer, davant la nova Biblioteca Miquel Batllori. En paral·lel, per la veïna Maria Dolors Ferrer "és una vergonya" la concentració de matalassos i objectes a la plaça de doctor Galtés.

Servei gratuït

Algunes poblacions, com per exemple Barcelona, opten per destinar un dia a la setmana la recollida d'objectes voluminosos. Però a Sant Cugat hi ha un servei gratuït de recollida a domicili que funciona d'una manera molt fàcil. S'ha de telefonar al 902 54 70 10 i deixar un missatge al contestador especificant el telèfon de contacte. En un màxim de dos dies el servei es posa en contacte amb l'usuari per concretar dia i hora de recollida. No cal baixar els objectes al carrer, el servei s'ocupa de tot el transport.



També es pot anar al punt verd, a la carretera de Roquetes, a portar els voluminosos, però està prohibit llençar els objectes al carrer.

Foto de la rambla de Can Mora on sovint es pot observar aquesta imatge. FOTO: Sónia Muñoz Pel facebook els lectors també  fan arribar aquesta foto del carrer de Mercè Rodoreda Al centre de la ciutat, a la plaça de Doctro Galtés, també s'hi acumulen els trastos FOTODENÚNCIA: Maria Dolors FarrésPel camí de l'Institut Joaquima Pla i Ferreres. FOTO: Lourdes MarimonFOTO: Carlos Gavaldà
 
Comentaris

Destaquem