Ratxes de vent de 60 km/h colpegen Sant Cugat

Una pedra de 50 quilos cau al carrer de Pompeu Fabra des d'una alçada de vuit metres

Sant Cugat ha viscut un diumenge marcat pel fort vent, amb ratxes que han superat els 60 quilòmetres per hora i que han provocat diversos incidents. El Servei Meterològic de Catalunya ja havia avisat de perill alt per vent a Sant Cugat durant aquest 5 de febrer.

Fins a les 18 hores del diumenge, els Bombers de la Generalitat han hagut d'atendre uns sis incidents provocats pel vent, que no han causat ferits, i entre els que destaca la caiguda d'una pedra de 50 quilos al carrer des d'una alçada de vuit metres. Són aquests:

12.29 hores: Un arbre caigut a la pista forestal de Sant Medir.

12.51 hores: Ha caigut una pedra de 50 quilos al carrer de Pompeu Fabra des d'uns vuit metres d'alçada. Els Bombers l'han retirat.

13.21 hores: Ha caigut un arbre al carrer d'Osca.

13.23 hores: Els Bombers han hagut de retirar una placa d'uralitat de tres metres a la plaça del Coll per precaució davant el fort vent.

17. 45 hores: Els Bombers han revisat un pi que estava a punt de caure al carrer de Ferrer i Guàrdia.

18.02 hores: Un arbre caigut a la vorera al carrer d'Antoni Guiera.

A partir de les 18 hores, els Bombers van rebre un total de vuit avisos més i van haver d'intervenir per retirar arbres caiguts al carrer i per assegurar elements que podrien haver caigut pel vent, com una xemeneia. Cap d'ells sense causar ferits ni més problemes. Els voluntaris d'ADF de Sant Cugat van col·laborar també en les tasques de retirades d'arbres caiguts i van estar treballant fins a les dues de la matinada.

FOTO: ADF Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem