Repassa la història de la Festa Major de Sant Cugat en imatges

Repàs fotogràfic del pas dels anys d'uns dels grans esdeveniments del municipi

La Festa Major de Sant Cugat es va recuperar el 1939, després de la Guerra Civil, per Sant Jaume i Sant Cugat, el 25 i 27 de juliol respectivament. No va ser fins a l'arribada de la democràcia que la festa grossa es va traslladar als voltants del 29 de juny, per Sant Pere, amb l'objectiu d'aconseguir més participació de la ciutadania. Enguany, la Festa Major se celebra del 27 al 30 de juny. Una de les cites més importants del calendari anual santcugatenc i que té un llarg recorregut històric. 

El TOT Sant Cugat us proposa un viatge en aquesta història a través d'algunes imatges històriques de la festivitat.

Diada castellera de Festa Major (Any 2001) FOTO: Arxiu del TOT

Segueix la Festa Major amb el TOT Sant Cugat

El TOT Sant Cugat segueix la Festa Major de la ciutat sense perdre cap detall, i per això ha habilitat el canal TOT Festa Major, en el qual podreu trobar tota la informació, programació i últimes hores de la celebració. 

D'altra banda, a les xarxes socials del TOT (XFacebook i Instagram i WhatsAppTelegram TikTok) també hi haurà tota la informació de la Festa Major. A més, també podeu consultar totes les activitats a l'agenda.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem