Rescaten un gos i un senglar que havien caigut a un pou de vuit metres

Bombers i ADF han col·laborat en el rescat dels dos animals

Els Bombers de la Generalitat han rescatat a un gos i a un porc senglar que havien caigut a un pou de vuit metres de profunditat aquest dimarts, 9 de gener. Concretament, l'accident s'ha produït a l'entorn de la masia de Can Domènech, a Valldoreix, aquest matí.

Els Bombers han rebut l'avís poc abans de les onze del matí i s'han desplaçat quatre dotacions per salvar els animals i treure'ls del pou. També han intervingut el grup d'emergències veterinàries i el Grup de Recolzament d'Actuacions Especials dels Bombers de la Generalitat, a més de la col·laboració dels ADF.

Finalment, el gos i el senglar s'han pogut rescatar del pou. El gos se l'ha quedat el propietari i, a l'espera d'una revisió, el seu estat era bo. El senglar s'ha quedat a càrrec de l'Ajuntament de Sant Cugat i els tècnics forestals.

No és la primera vegada que un animal cau en un pou obert de Sant Cugat. En els últims mesos s'han donat casos similars a la Floresta, on es va engegar una iniciativa ciutadana per detectar i denunciar tots els pous sense tapar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem