contingut promocionat

 

logo matilda

Ros: "Els nostres clients i clientes són els que fan que puguem seguir aquí"

Matilda va ser un dels primers restaurants de cuina mediterrània de la ciutat. Vint anys després, el seu propietari, encara el futur amb la mateixa il·lusió que el primer dia

El restaurant Matilda és un dels establiments que ha aconseguit fer-se un renom a la ciutat. Després de 20 anys de trajectòria, Matilda, dirigit per l'Alex Ros, és un dels referents en cuina mediterrània que destaca per una gran varietat de cerveses, amb les artesanals Ilda's al capdavant de la seva carta. Parlem amb Ros per veure l'evolució del restaurant en aquests darrers i anys i veure com encara Matilda el seu futur.

Com va néixer el projecte de Matilda?

El projecte Matilda va néixer abans de l'estiu de l'any 1999 just quan vaig finalitzar els estudis de Restauració i Hoteleria i el projecte Matilda es va inaugurar el novembre del 1999.

Quina creus que és la clau de l'èxit d'aquest projecte?

Quan vàrem inaugurar, no hi havia quasi oferta de cuina mediterrània a Sant Cugat. Faltava un restaurant on menjar tant carn com peix, verdures, postres artesans, etc. Va ser una novetat i a més era tant un restaurant per tota mena de públic i a uns preus molt competitius.

Quina és la proposta gastronòmica del restaurant?

Actualment el restaurant té una gran varietat de propostes per a tots tipus de públic. Tenim des de menús tancats de tapes, que es poden maridar amb totes les cerveses Ilda's d'elaboració pròpia, fins a tapes per compartir, menús diaris, menús per grups, etc.

"Hi ha molts detalls que fan atractiu el nostre restaurant"

 

Quin és el plat estrella de Matilda?

No et puc parlar d'un plat estrella. El Matilda és un d'aquests restaurants en els quals saps sempre menjar de tot: amanides, risottos, hamburgueses, peix, carn, verdures, postres artesans, etc. Tenim una gran combinació mediterrània per a tota mena de públic...

Oferiu algun menú per als clients?

Si, cada dia oferim de dilluns a divendres un menú tancat per 15 € amb cafè inclòs, on tenim una màxima varietat de producte i el més fresc possible, ja que anem a comprar el producte diari ament a Mercabarna.

Un dels principals atractius dels restaurants són les cerveses artesanals. Com va néixer la idea d'apostar per elles?

Pensem que hi ha molts detalls que fan atractius el restaurant. Al Matilda comptem amb un espai ampli i diferenciador, seguit d'una barra amb 20 tiradors de cervesa fetes per nosaltres a la microcerveseria del Xarlot. La planta baixa és perfecta per a parelletes o taules de 4 mentre que a l'altell s'hi poden posar grups més amplis.

L´idea de la cervesa artesanal va sorgir de diferents viatges que vaig fer a Europa i a Alemanya. Allà és molt típic que cada poble tingui la seva pròpia cervesa dins del restaurant. Com jo tenia experiència en Restauració, vaig pensar a posar-hi una cerveseria dins. Vaig començar amb molta il·lusió i ganes el projecte Ilda's...

"Hi ha molts detalls que fan atractiu al Matilda"

 

Com elaboreu les Ildas's?

La cervesa Ilda´s es fabrica al restaurant Xarlot i un cop feta, la portem als nostres restaurants perquè el client pugui gaudir-la i maridar-la amb els nostres plats.

Disposeu d'alguna oferta especial per a grups?

Si, en tenim diverses ofertes per a tota mena de clients que es poden consultar a la nostra pàgina web. L'oferta per a grups comença a partir de 18 €.

Com enfileu el futur del restaurant?

La filosofia és com la del primer dia: que els nostres clients puguin gaudir de totes les ofertes gastronòmiques que tenim i complir un objectiu molt clar: adaptar-nos a cada moment per seguir treballant i oferir el millor producte als nostres clients. Ells i elles són els que fan que puguem seguir aquí dia rere dia.

Fins al més mínim detall

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?