contingut promocionat

logo matilda 20 anys

Vols guanyar una cervesa artesana única? Participa en aquest sorteig!

Amb motiu del 20è aniversari del restaurant Matida, la microcerveseria artesanal Ilda's produeix una edició especial d'una cervesa Pilsner

Si ets un amant de la cervesa artesanal, estàs d'enhorabona. El restaurant santcugatenc Matilda celebra vint anys des que va obrir les portes per primer cop per oferir una àmplia varietat de plats mediterranis que, fins aleshores, no tenien un lloc representatiu a Sant Cugat.

Fins al més mínim detall

Per celebrar aquesta fita amb tots els santcugatencs i totes les santcugatenques, la microcerveseria Ilda's h dissenyat una edició especial d'una de les seves cerveses artesanes. Ilda's llençarà una edició limitada amb un etiquetatge únic que recordarà aquest aniversari. Si vols aconseguir un d'aquests exemplars, el pots aconseguir a la web de la cerveseria bé gràcies al sorteig que hem preparat des del TOT Sant Cugat.

Més info: Ros: "Els nostres clients i clientes són els que fan que puguem seguir aquí"

Si hi vols tenir l'oportunitat d'endur-te una Pilsner especial 20è aniversari, només has d'omplir el formulari que trobaràs just aquí sota encertant la pregunta que et fem:

Fes clic aquí si no veus bé el formulari

Més informació
 
Comentaris

Destaquem