Salut envia la proposta de compra a l'Hospital General de Catalunya

L'Hospital General afirma que ha rebut "per fi" aquest dimarts, dia 15 de novembre, el primer plantejament per escrit de Salut per la compra de l'Hospital General

El Departament de Salut de la Generalitat ja ha fet arribar a l'Hospital General de Catalunya la seva primera proposta per escrit de compra, segons han confirmat al TOT fonts de l'HGC. Des del centre hospitalari, però, han recordat a Salut que "l'hospital no està en venda".

Fonts de l'Hospital General han negat que es tracti d'una oferta formal i s'han referit a un "plantejament de compra". En aquest sentit, han apuntat que, si fos una oferta, hauria de ser més detallada i amb més informació sobre condicions, etc.

Tot i això, han comentat que "per fi" ha arribat un document de Salut amb un plantejament de compra, setmanes després que el conseller Comín anunciés la voluntat d'integrar el centre a la xarxa pública. Un document, apunten, que arriba després del comunicat de l'Hospital General carregant contra el conseller.

Ara, l'hospital traslladarà la proposta a la direcció de QuirónSalud, empresa propietària del centre ubicat a Sant Cugat. Segons les fonts consultades pel TOT, la direcció del grup encara no ha valorat la proposta de Salut, tot i que insisteixen que l'hospital no està en venda.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem