Sant Cugat augmenta la presència policial en les zones comercials per Nadal

Un any més es posa en marxa l'operació Grèvol

Policia Local i Mossos d'Esquadra han engegat, un any més, l'operació Grèvol per aquest període nadalenc. Així, els dos cossos de seguretat han muntat un dispositiu especial per tal de patrullar per les zones comercials de Sant Cugat i evitar robatoris a ciutadans que estan fent les compres de Nadal i als establiments. El dispositiu s'allargarà fins al dilluns dia 7 de gener, coincidint amb el primer dia de les rebaixes d'hivern. La tinent d'alcalde de Seguretat, Cristina Paraira, ha destacat durant la presentació de l'operatiu Grèvol que aquesta mesura no anirà en detriment del dispositiu conjunt de Mossos i Policia Local per prevenir robatoris amb força a domicilis.

Les zones on es desenvolupa el dispositiu és al centre de Sant Cugat, el Centre Comercial i també a les zones comercials de Mira-sol i Valldoreix.

Tots els operatius 

  • Operació Grèvol: Mossos i Policia Local es coordinen per intensificar la vigilància de les zones comercials i d’altres punts de la ciutat a través de patrulles mixtes. D’aquesta manera es volen prevenir els delictes, com per exemple furts i robatoris, i augmentar la sensació de seguretat tant per als comerciants, pels usuaris dels comerços i per a la resta d’usuaris de les vies públiques. Enguany els agents cívics de Sant Cugat també s’incorporaran a aquest operatiu per fer tasques d’informació de consells sobre seguretat ciutadana.
  • Operació Neula i Tió: agents de la Policia Local fan inspeccions administratives a comerços per controlar específicament els articles nadalencs i joguines, amb l’objectiu de vetllar perquè es compleixin amb la normativa de seguretat i qualitat europea i nacional.
  • Operació Banús: va dirigida a la vigilància de la venda ambulant sense permís (‘top manta’) amb la intenció d’evitar la venda de productes falsificats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem