El TOT Sant Cugat celebra 35 anys, de forma especial, el novembre

El mitjà de comunicació va néixer en format paper el 1985, esdevenint el mitjà local de referència per als ciutadans

El TOT Sant Cugat fa 35 anys i ho celebra el mes en què va néixer, un 28 de novembre del 1985. La pandèmia no ha permès poder-ho celebrar amb tota la ciutadania amb un acte, que de moment no es descarta fer-lo més endavant. Tot i això, el novembre ho celebra publicant 4 especials. D'aquesta manera, tots els divendres 6, 13, 20 i 27 de novembre el TOT, en digital i en paper, oferirà als santcugatencs i santcugatenques un espai on tothom qui fa el TOT, es vegi representat. A banda de publicar com ha evolucionat la ciutat en aquests últims 35 anys; o els equipaments que ara té i no tenia; i què esdevindrà en un futur pròxim. La ciutat ha evolucionat amb el TOT i viceversa, i ho volem mostrar a través d'aquests especials.


Lectors, col·laboradors, clients; els protagonistes
 

revistes

La revista va néixer ara fa 35 anys


Els nostres lectors i col·laboradors són persones, que d'una manera o altra, estan implicades amb la ciutat i s'interessen pel que hi passa. Volem donar les gràcies a aquesta fidelitat donant-los veu a través de les seves opinions. El TOT Sant Cugat és de tots i de totes, i aposta, des dels seus inicis, per ser un mitjà proper, plural, dinamitzador de la societat santcugatenca, i actua com a servei públic amb una guia completa dels serveis que ofereix la ciutat.

A més, el TOT forma part d'una empresa familiar, que viu de la publicitat on el client és una part fonamental de la vida del TOT i els volem donar les gràcies per la confiança. Darrere del TOT hi ha un equip de més de 20 persones compromeses amb el mitjà i que també volem agrair.

 

Rambla Ribatallada, anys 80. Arxiu del TOT

Rambla Ribatallada als anys 80. Arxiu del TOT

 

La comunitat del TOT, més enllà del paper

El TOT és més que un mitjà. Té la seva versió en paper que surt cada divendres i es distribueix a més de 1000 punts de la ciutat, i també la versió en digital que manté informada a la ciutadania dia a dia. I les xarxes socials també serveixen de megafon del que passa a la ciutat. El TOT té la mateixa filosofia i essència que quan va néixer el 1985 amb blanc i negre. S'ha sabut adaptar a totes les dificultats, realitats i hàbits de la gent. El TOT és el mitjà més llegit de Sant Cugat, segons l'OJD. El mes d'octubre es va arribar a 160 mil usuaris únics. La digitalitació del TOT es va dur a terme el 2006, quan encara la majoria de mitjans no tenien webs. Ara, el seu web traspassa fronteres santcugatenques, amb unes xarxes socials que arriben a 45.000 seguidors i un canal de difusió via WhatsApp que arriba a més de 5.000 persones.

 

Història, ciutat de cultura, empresa i comerç 

En els quatre especials es parlarà sobre el passat, present i futur de la ciutat, Però també es dedicarà un especial sobre les empreses i comerç que conformen la ciutat, així com les entitats i el moviment associatiu que envolta la ciutat i que sense ell, no seria la ciutat que coneixem. 

 

El TOT, al costat del comerç

Des dels seus inicis, el TOT ha estat al costat del comerç. Un exemple recent seria el de la pandèmia. Des del confinament del mes de març, el TOT s'ha posat al costat del comerç de la nostra ciutat. Com? oferint xecs descompte per fer campanyes per la seva reobertura, oferint les xarxes per publicar un missatge d'optimisme, oferint una guia de comerços que venen els seus serveis online; o ara, amb una guia dels restaurants de menjar per endur o a domicili. També, durant el confinament domiciliari, el TOT va portar medicaments a la gent gran que ho necessitava. De fet, en una enquesta realitzada per l'Ajuntament, el TOT va ser el mitjà a través del qual la gent s'informava del què passava a la ciutat. 

 

Si ets de Sant Cugat i tens 35 anys, explica'ns la teva història!

Publica una història al teu Instagram mencionat el @totsantcugat i explica'ns com t'imagines Sant Cugat en un futur. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem