Sant Cugat compta amb una nova gatera municipal

La  instal·lació podrà ser ensenyada públicament després de l'estiu

Sant Cugat és una ciutat amiga dels animals. Amiga no només perquè s'ha creat una regidoria específica de Benestar Animal, sinó que en xifres totals, a Sant Cugat hi ha 10.578 gossos i 2.747 gats. L'Ajuntament de Sant Cugat aquest mandat va crear una regidoria de Benestar Animal, fruit de l'aposta per la ciutat per tenir més conscienciació en aquest tema, i segons explica Francesc Carol (ERC), la regidoria, entre altres, es va crear per abordar una de les problemàtiques a la ciutat que són els gats vivint al carrer. "Hi ha entre 1500 i 2000 gats al carrer en colònies. S'ha de limitar aquesta quantitat de gats al carrer, el lloc del gat és la llar humana".

La gatera municipal

Un dels projectes d'aquest govern era la construcció d'una gatera municipal, una instal·lació que ja està construïda a la Guinardera i que com explica Carol, podrà ser ensenyada públicament després de l'estiu. "Hem de saber quina és la funció de la gatera: si volem agafar gats que puguin ser adoptats, gats que hagin d'estar en quarantena... Hem d'acabar de xerrar i reunir-nos per saber què hi haurà. Però sí que és una gatera, no és la gatera, és a dir, la intenció és que funciona, se'n construeixin més", diu Carol.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem