Sant Cugat demanda que es faci una nova escola a la ciutat

Salat: “Amb el nou Leonardo, les places de secundària quedarien resoltes, però no les de primària i infantil”

L’ampliació de ràtio i l’adjudicació de cursos bolet a la ciutat, dels quals actualment n’hi ha sis (un a L’Olivera, al Pi d’en Xandri, al Pins del Vallès i al Turó de Can Mates i dos a Ciutat d’Alba), ha fet que l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament elevi a la Generalitat la petició d’un nou centre educatiu a Sant Cugat o que s’ampliï alguna escola ja existent. “Amb el nou Leonardo, la demanda de places de secundària quedarien resoltes, però no les de primària i infantil”, explica la regidora d'Educació, Universitat i Família, Esther Salat.

 

 

L’increment de places s’hauria d’ubicar segurament en “zones de nou creixement i on hi ha més pressió de places”, ha recalcat Salat, que ha continuat “ara s’han de veure les possibilitats”. Carme Roca, presidenta de la Coordinadora de les AMPA de les escoles públiques de Sant Cugat, ha explicat que l'associació va proposar que es reobrís la segona línia a l’escola La Floresta “sempre que es lligui a un servei d’autobús”. Roca ha coincidit en la construcció de la XII escola lligada als nous barris on hi ha població jove i ha animat que l’escola inclogui des de P3 fins a educació secundària.

 

 

Per la seva banda, Lluís Baulenas, director de Servies Territorials d'Ensenyament, ha manifestat que “la ciutat potser el que no necessita és una escola nova, sinó donar resposta a aquesta escolarització, i la resposta és veure les diferents opcions que podem tenir en el mateix municipi”, i ha continuat dient que ara: “Caldrà seure a les taules mixtes de planificació entre l’Ajuntament i Serveis Territorials i veure que és el millor”. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem