Sant Cugat desperta amb una impressionant nevada

Gruixos de neu importants a les zones altes de Sant Cugat

Sant Cugat s'ha despertat aquest dimarts, 20 de març, amb un paisatge hivernal després de la intensa nevada de les últimes hores. Els gruixos de neu han estat molts importants a les zones altes del municipi com les Planes o la Floresta, on s'han arribat a acumular uns vint centímetres de neu. Al Tibidabo s'han registrat fins a 25 centímetres.

Al centre de Sant Cugat i a zones baixes el paisatge també ha quedat emblanquinat, però els gruixos han estat menys importants i la neu no ha agafat a tot arreu. Una nevada primaveral, ja que aquesta tarda comença la primavera.

La nevada ha provocat afectacions importants a les carretereres que passen per Collserola i ha deixat més de 500 abonats de Sant Cugat sense subministrament elèctric. La carretera de la Rabassada i la carretera de Vallvidrera han estat tallades des de primera hora del matí fins a les 8.20 h i els Túnels de Vallvidrera han viscut una situació caòtica amb més de 16 km de retencions que s'ha començat a resoldre al voltant de les deu del matí.

Passades les set del matí la neu ha deixat de caure a Sant Cugat i la previsió és que el dia es vagi aclarint. Tot i això, el fred serà protagonista, juntament amb el vent.

Policia Local, Protecció Civil, ADF, Brigada Municipal, Serveis Municipals i voluntariat municipal d’emergències estan treballant per minimitzar les afectacions a Sant Cugat.

Vista de Collserola FOTO: CedidaLes Planes FOTO: @JuamPabloMilletVista de Montserrat, des de la Floresta FOTO: CedidaLa Floresta FOTO: Cedida Túnels de Vallvidrera FOTO: Xavi Grau

Casa Generalife FOTO: Cedida

Vista des de Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem