Sant Cugat dóna la benvinguda als infants sahrauís que passaran l'estiu a la ciutat

La tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer, ha presidit la tradicional recepció dels 14 nens sahrauís que estan a Sant Cugat

Deu nens sahrauís han aterrat en les darreres setmanes a Barcelona per passar l'estiu a Sant Cugat. Cinc d'ells ho fan a través del programa Vacances en Pau i resideixen amb famílies d'acollida, tres han vingut per fer una revisió mèdica i dos són nous ingressos a la Casa de l'Esperança (pis Dar al-Amal). A aquests cal afegir quatre més que resideixen al pis de què disposa SCAPS, l'entitat que promou i duu a terme el projecte.

Aquest dimecres 15 de juliol la tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer, ha presidit la recepció als infants i a les famílies d'acollida, amb el compromís de continuar mantenint el pis d'SCAPS. L'acte ha comptat amb la presència de Mah Yahdih, subdelegat del Front Polisario a Catalunya, i de Neus Bosch, presidenta d'SCAPS. Yahdih ha agraït "la vinculació i compromís polític de Sant Cugat amb el poble sahrauí". També ha donat les gràcies a les famílies "per l'afecte que dispensen a aquests nanos". Susanna Pellicer ha assenyalat que "cal trobar una solució definitiva al conflicte del Sàhara Occidental. Per aquesta raó també som aquí".

Vídeo sobre el projecte

Durant l'acte s'ha projectat el vídeo Dar al-Amal, fet per dues estudiants de l'Escola d'Art i Disseny, Meritxell Pérez i Maria Suárez. Aquest vídeo serveix per explicar el projecte de la Casa de l'Esperança als infants i joves de les escoles del municipi.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem