Sant Cugat, entre 11 municipis que encapçalen el rànquing de Viles Florides

Sant Cugat i 10 ciutats més han estat reconegudes amb el premi de quatre Flors d'Honor

Sant Cugat ha estat nomenada com una de les 11 ciutats que encapçalen el rànquing del projecte Viles Florides de Catalunya, entre les 113 que hi participen. Es tracta d'una iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya que promou la creació i protecció dels espais verds, i aposta per la conscienciació social vers les polítiques sostenibles i el desenvolupament d'economies locals. 

Els 11 municipis que encapçalen el rànquing amb el premi de quatre Flors d'Honor són: Almacelles (Segrià), Bagergue (Val d'Aran), Cardedeu (Vallès Oriental), Figueres (Alt Empordà), Lloret de Mar (Selva), Malgrat de Mar (Maresme), Mollet del Vallès (Vallès Oriental), Olot (Garrotxa), Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), Sant Hilari Sacalm (Selva) i Vila-seca (Tarragonès). 

L'acte, celebrat el passat divendres 23 de setembre a Mollet del Vallès, va ser presidit per la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació Meritxell Serret. Hi van assistir fins a 275 persones de l'àmbit municipal i del sector de la jardineria i el paisatgisme. 

Sant Cugat se sumava al projecte Viles Florides durant la passada primavera. De fet, el passat 8 de juny, el jurat del projecte va visitar la ciutat i el seu entorn urbà. 

El Jurat de Viles Florides amb el cap de servei de Paisatge i Verd Urbà de l'Ajuntament, Jordi Torrijos i Cristina Paraira, tineta d'alcalde d'Entorn Urbà 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem