Sant Cugat es compromet a treballar per una economia circular

D'aquesta manera, el municipi s'adhereix a la 'Declaració de Sevilla' que té com a principal objectiu el fet de reduir el volum de residus

Sant Cugat ha acordat adherir-se a la 'Declaració de Sevilla: el compromís de les ciutats per una economia circular', durant el ple municipal d'aquest dilluns, 22 de gener. 

Una moció que ha arribat al ple de la mà d'ICV-EUiA i que ha esdevingut institucional en comptar amb el suport de totes les formacions al ple i que té entre els objectius el fet de reduir els residus que es generen i donar una segona vida als objectes, generant, així, una economia circular. 

Amb aquest acord, doncs, Sant Cugat ha acordat reprendre els treballs de l'Agenda 2030 i que durant el primer semestre del 2018 es faci la diagnosi i el procés participatiu necessari per a definir les accions a dur a terme. 

D'altra banda, el ple ha acordat seguir amb els treballs iniciats per la Comissió Extraordinària d'Entorn Urbà, Mobilitat i Seguretat Ciutadana el passat mes de setembre, per tal d'analitzar les dades de residus a la ciutat i fer-ne propostes de millora, compartint les dades sol·licitades pels grups municipals i convocant una nova reunió en el termini de dos mesos.

Mireu les imatges del ple municipal de gener. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem