Sant Cugat es prepara per a l'arribada del Halloween i la Castanyada

La ciutat del Vallès organitza diferents activitats per a la gent del municipi

La ciutat de Sant Cugat celebra dues festes tradicionals destacades dins del calandari, i que serveixen per commemorar el dia de Tots Sants i el Dia dels Difunts: El Halloween i la Castanyada omplen els carrers i reuneixen a la gent del municipi amb activitats de tota mena. L'Ajuntament de Sant Cugat i entitats del municipi organitzen una sèrie de propostes perquè la gent pugui celebrar aquestes dues tradicions.

El Casal infantil de les Planes obre les seves portes amb una activitat pels més petits: el Túnel del terror del Casalet de les Planes, que se celebra el dia 31 d'octubre a les 19 h, i té per objectiu fer  passar un dia de Halloween terrorífic als més joves. El mateix dia 31, el Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-Sol organitza un berenar per celebrar la Castanyada i reunir el màxim de gent al Casal de Mira-Sol, a les 20:15 h.

Per altra banda, el dia 1 de novembre se celebra el dia de Tots Sants arreu del territori, per aquest motiu, a partir de les 12 h, el Monestir de Sant Cugat s'obre de cara al públic perquè la gent pugui conèixer més sobre els costums monàstics al voltant de la mort.

Per últim, l'Associació Can Ninot, Cia. Tian Cusidó prepara una actuació de titelles, que porta per títol 'La Castanyera' perquè famílies i infants gaudeixin de l'espectacle, que tindrà lloc a L'Associació Can Ninot els dies 3 i 4 de novembre, a les 18 h i a les 12 h, respectivament. El preu de les entrades és de 7,50 euros i es poden adquirir a la mateixa Associació una hora abans de la funció.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem