Sant Cugat mostra el seu rebuig a l'atemptat de Sant Petersburg

La ciutat ha guardat un minut de silenci per l'atemptat a Sant Petersburg d'aquest dilluns, 3 d'abril

Sant Cugat ha mostrat el seu rebuig a  l'atemptat terrorista a San Petersburg, Rússia. L'atac va tenir lloc aquest dilluns, 3 d'abril, en un tren en moviment que ha explotat entre l'estació de Sennaya Ploschad i Tejnologuicheski Institut. Un dels vagons portava una motxilla amb un artefacte explosiu de fabricació casolana.

Una vegada més la ciutat ha mostrat el seu rebuig a aquest tipus d'actes, i ho ha fet amb un minut de silenci aquest dimarts, 4 d'abril, davant l'Ajuntament de la ciutat en el qual han participat representants de diverses formacions polítiques, així com treballadors municipals.

El minut de silenci l'ha encapçalat la tinenta d'alcalde, Cristina Paraira, qui ha lamentat l'atac, ja que "volem expressar el nostre condol a les víctimes i als ferits de l'atemptat a Sant Petersburg i a tota la ciutat expressar-li el nostre suport i el nostre rebuig a aquestes mostres de terrorisme". "Volem pau, i si ells no es cansen, nosaltres tampoc ens cansarem de reivindicar que volem un món en pau on els atemptats i aquest menyspreu per la vida de les altres persones no te cabuda" ha afirmat.

L'atemptat

En l'atemptat de Sant Petersburg, un únic autor va deixar una motxilla a un vagó del metro. Aquesta motxilla portava una explosió de fabricació casolana i va explotar al túnel entre les estacions de Sennaya Ploschad i Tejnologuicheski Institut. L'atac va deixar 14 morts i 45 ferits. A hores d'ara, tot apunta al fet que l'atac terrorista ha estat un atemptat suïcida obra d'un ciutadà rus

Més informació
 
Comentaris

Destaquem