Sant Cugat prioritza la convivència nocturna amb aquesta campanya

'A la Nit, desperta el teu Civisme' és el lema de la campanya que fomenta el civisme nocturn

L'Ajuntament de Sant Cugat ha posat en marxa aquest estiu la campanya "A la Nit, desperta el teu Civisme".  L'objectiu de la campanya és millorar el nivell del confort acústic durant les nits a la ciutat i afavorir la convivència de locals i veïns. Per fer-ho es proposa reduir el soroll produït per les terrasses dels bars i restaurants amb l'objectiu de respectar el descans veïnal.

Amb aquesta campanya es demana a la ciutadania que gaudeixi de les terrasses nocturnes dels bars de forma cívica i amb respecte. Igualment, es demana als responsables dels locals que vetllin perquè no es produeixin sorolls ni conductes incíviques en els seus establiments i que compleixin amb els horaris de tancament.

En aquest sentit, s'ha editat un díptic on es recorda els horaris de tancament de les terrasses de bars i restaurants durant l'estiu. A més per la ciutat es poden veure cartells i tot tipus de promoció de la campanya, que també s'està difonent per les xarxes socials.

Igualment, es demana als usuaris de les terrasses i les persones que s'aturen al carrer a parlar han de moderar el to de veu per no molestar els veïns i veïnes. De la mateixa manera, en sortir dels locals d'oci i marxar de les terrasses els clients han de procurar no cridar ni fer sorolls excessius.

Imatge de la campanya

Més informació
 
Comentaris

Destaquem