Sant Cugat reivindica la seva voluntat d'acollir persones refugiades

Santcugatencs i santcugatenques han participat en la manifestació de la campanya 'Casa nostra casa vostra'

Sant Cugat ha reivindicat la seva voluntat d'acollir a persones refugiades aquest dissabte, 18 de febrer.

Diversos santcugatencs, juntament amb la tinent d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer, s'han desplaçat a Barcelona per participar en la manifestació en favor dels refugiats, organitzada per la plataforma 'Casa nostra casa vostra'. Una cita que ha comptat amb 160.000 persones, segons la Guàrdia Urbana.

Una hora abans que donés inici la marxa, els santcugatencs s'han convocat a la plaça de Lluís Millet. Allà l'Ateneu i l'Esplai Sarau han llegit part del manifest que la plataforma 'Casa nostra casa vostra' ha llegit un cop finalitzada la marxa que ha recorregut diversos carrers del centre de Barcelona, des de plaça Urquinaona fina al passeig Marítim.

L'Esplai Sarau ha anat a la manifestació FOTO: Lali Àlvarez

Un manifest que reclama a les institucions catalanes que actuïn davant la situació, tal com reclama la ciutadania perquè Catalunya sigui terra d'acollida.

Per la seva banda, Susanna Pellicer ha recordat que "volem demostrar, una vegada més, que Sant Cugat és una ciutat que en la qual volem acollir a refugiats, ho tenim tot preparat, només falta que vinguin".

Moment de la lectura del manifesta a Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem