Sant Cugat recull signatures en favor dels refugiats

Sant Cugat es va adherir a la campanya 'Casa nostra, casa vostra' per unanimitat al ple municipal de gener

Aquest cap de setmana, dies 4 i 5 de febrer, hi ha una recollida de signatures en favor dels refugiats a Sant Cugat. Una iniciativa que s'emmarca en la decisió del ple municipal de gener de refermar el compromsís del municipi com a ciutat acollidora. L'objectiu és conscienciar a la població i a les institucions de la crisi migratòria que s'està vivint a Europa i de la situació penosa en què viuen moltes persones colpejades pel terror.

Així, els santcugatencs podran donar el seu suport a la campanya Casa nostra, casa vostra amb la seva signatura a la plaça dels Quatre Cantons durant tot el dissabte. El diumenge, 5 de febrer, la recollida de signatures serà durant el matí a la plaça d'Octavià.

D'altra banda, en el context de la campanya catalana en favor dels refugiats, el dissabte 11 de febrer hi haurà un concert per a les persones refugiades al Palau Sant Jordi. Un concert que comptarà amb un gran nombre de cantants com Lluís Llach i Silvia Bel, Macaco, Manolo Garcia, entre 50 artistes més.

Per finalitzar, el 18 de febrer hi haurà una manifestació a Barcelona per a l'acollida dels refugiats i migrants. El punt de trobada santcugtenc serà a l'estació d'FGC de Sant Cugat a les 15 hores i s'anirà en tren de forma col·lectiva.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem