Sant Cugat revalida el segell de Ciutat Amiga de la Infància

La ciutat va aprovar al ple municipal del mes de febrer demanar la renovació del segell

Sant Cugat continuarà mantenint el segell de Ciutat Amiga de la Infància durant el període 2016-2020.

Així ho ha fet saber, aquest dilluns 17 d'octubre, la  Secretaria Permanent del programa Ciutats Amigues de la Infància Unicef Espanya, en un llistat en el quan s'han donat a conèixer els 170 municipis de l'estat que compten amb aquesta distinció, 55 de nous i 25 que la renoven.

Unicef atorga aquest segell a aquells municipis que estan compromesos en la promoció dels drets de la infància en les seves polítiques municipals.

De fet, el pograma Ciutats Amigues de la Infància (CAI) es va crear per a impulsar i promoure l'aplicació de la Convenció sobre els Drets del Nen en l'àmbit local, promocionar la participació dels nens, nenes i adolescents en tots els temes que els afecten i fomentar el treball en xarxa entre els diversos municipis que formen part d'aquesta iniciativa.

Des del 2012, com a Ciutat Amiga, Sant Cugat ha elaborat el Pla Local d’Infància i Adolescència, compta amb un Consell d’Infants i ha creat el Consell de Joves 13/16, dos òrgans de participació infantil i juvenil de referència; i ha continuat desenvolupant polítiques favorables a la infància i l’adolescència des d’àmbits tan diversos com l’esport, l’educació, el lleure, el medi ambient, etc.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem