Sant Cugat suprimirà els contenidors soterrats

Arran d'un nou contracte de recollida de residus, també es renovaran els vehicles utilitzats per fer la recollida

Sant Cugat tindrà un nou contracte de recollida de residus de cara el 2023, tal com ha anunciat l'alcaldessa, Mireia Ingla (ERC Sant Cugat), a Cugat Mèdia. Aquest nou contracte preveu eliminar els contenidors soterrats del municipi i renovar els vehicles vells, amb l'objectiu d'adequar el sistema de recollida a les necessitats de Sant Cugat.

Més info: Sant Cugat eliminarà els contenidors soterrats i els nous s'obriran amb una targeta

Així ho explicava Ingla: "El sistema actual de recollida de residus no ha funcionat i és per això que tenim a punt un nou contracte, que posarem en marxa a partir del 2023 de manera esglaonada. Aquest nou contracte preveu moltes propostes noves i modernes per adequar-nos a les necessitats, entre les quals destaca eliminar els contenidors soterrats i renovar els vehicles vells".

A més, l'alcaldessa ha destacat que aquest nou contracte de residus té en compte les necessitats de cada barri i que s'implementarà un sistema o un altre, "arran de la diferència entre el nucli de Sant Cugat, Mira-sol o Valldoreix, per exemple".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem