Sant Cugat tindrà un nou batxillerat

L'escola Liceu Politècnic segueix creixent ampliant la seva oferta educativa amb nous cursos de Batxillerat

Sant Cugat tindrà un nou centre educatiu de secundària a partir del curs 2018-2019 amb el trasllat del Liceu Politècnic. L'equipament docent, que impartirà els cursos d'ESO i de batxillerat, s'instal·larà en un edifici a l'avinguda de Can Graells, a prop de l'estació de Volpelleres. Així i mentre els cursos de secundària del Liceu Politècnic començaran el nou curs a Sant Cugat, la secció de preescolar i la de primària de l'escola es quedarà a Rubí, ciutat d'origen del Liceu. 


Aquest trasllat respon al fet que l'actual centre ha quedat petit i és què el centre ha crescut un 62% passant de tenir 196 alumnes l'any 2012 a 315 aquest curs 2017-18. Per aconseguir el canvi d'ubicació el personal del col·legi han fet múltiples esforços per trobar una via que permeti ampliar el servei. En aquest sentit i a partir del curs que ve el Liceu Politècnic ampliarà la seva oferta educativa amb dues modalitats noves de batxillerat: Humanitats i Ciències Socials, i Ciències i Tecnologia.

Fablab School Liceu Politècnic FOTO: Cedida

El projecte educatiu de Liceu Politècnic té diferents pilars: la unitat del claustre de professors,  l'acompanyament seriós de l'alumne i la col·laboració estreta amb la família, per aconseguir un ambient cuidat on els joves puguin descobrir el valor de l'estudi.  A més, el centre compta amb el primer FabLab@School d'Europa, on vincula matèries com les matemàtiques, la història i l'art a la tecnologia, en col·laboració amb la Universitat d'Stanford. A través del FabLab i amb l'objectiu d'afavorir la  connexió amb el món, l'escola obre les portes a professionals externs per col·laborar amb els alumnes en diferents projectes i reptes, alhora que inclou àmbits innovadors com SAPnext-gen i visites a empreses interessades en la creativitat i el talent.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem