Sant Cugat vol ampliar l'oferta de Formació Professional a Sant Cugat

Aquest dimarts hi ha hagut la presentació del curs escolar 2020-21

Sant Cugat ha donat la benvinguda al curs escolar aquest dimarts, 7 de setembre, amb una trobada telemàtica on la regidora d'Educació, Pilar Gorina (PSC), ha subratllat la intenció d'ampliar l'oferta de Formació Professional a la ciutat. "Sant Cugat pot col·laborar a ampliar aquesta oferta deficient d'FP que hi ha a Catalunya". En aquest sentit, Gorina també ha destacat que es vol ampliar l'oferta també a l'Escola d'Art del municipi.

En paral·lel, la responsable d'educació ha explicat que s'està treballant per canviar la zonificació escolar per tal d'afrontar el repte de treballar contra la segregació escolar.

Per la seva banda, l'alcaldessa, Mireia Ingla (ERC), ha valorat la feina dels docents en el curs passat. "Va ser un curs extraordinari superat amb nota a causa del vostre compromís. Mantenir totes les escoles obertes va ser un gran encert". A més tant la regidora com l'alcaldessa han posat èmfasi en la importància de la vacunació per avançar, però han recordat que s'ha de ser prudent perquè encara hi ha pandèmia.

A l'acte també hi ha participat la directora de Serveis Territorials, Maite Fons, que ha explicat que amb la nova legislatura i amb el canvi de conseller es vol treballar per transformar l'escola i ha destacat algunes de les prioritats: Un pla de transformació digital, més cicles formatius i treballar per la segregació escolar, entre altres.

El PSC, crític amb la Generalitat pels cicles formatius 

En la línia que de la posta de Sant Cugat per ampliar els cicles formatius, la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Elena Vila (PSC) ,va lamentar via xarxes socials que 20.000 alumnes es quedessin sense plaça per la formació professional a Catalunya. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem