contingut promocionat
Happy Way logo

 

 

El secret d’una educació de 0 a 3 anys creativa, respectuosa i feliç

Happy Way ofereix portes obertes individualitzada per descobrir el seu caliu

Arriba l’època de triar una llar d’infants per als nostres fills, tot un repte tenint en compte que l’etapa dels 0 als 3 anys és determinant per al seu desenvolupament. Equip professional, projecte educatiu, instal·lacions, serveis, transparència, mesures anticovid... Hi ha un gran nombre d’aspectes a considerar. 

banner article happyway

 

A l’escola infantil Happy Way, després de 10 anys d’experiència i amb quatre escoles bressol a Sant Cugat i Barcelona, t’expliquem el secret que guarden les nostres escoles per garantir una etapa 0-3 creativa, respectuosa i feliç:

Happy Way ofereix portes obertes a les famílies de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Happy Way ofereix portes obertes a les famílies de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Espai de vincles

La nostra professió és una vocació i així la vivim. El més important a Happy Way és donar l'atenció i l'afecte que cada nena i nen necessiten. Crear un ambient de confiança on les educadores són més que educadores i les famílies sentin que estan acompanyades, compreses i escoltades és la nostra prioritat. Els vincles que es creen en aquesta etapa són molt importants tant per als petits com per a les seves famílies i formar-ne part és un privilegi.

Projecte educatiu viu i enriquit

A Happy Way hem creat un projecte educatiu trilingüe desenvolupat pel nostre equip de pedagogues i psicopedagogues que estimula les intel·ligències múltiples de cada infant des del primer moment. A través del joc, l'experimentació, la natura, l’art, la música i l'esport, les nostres educadores titulades treballen les capacitats emocionals, intel·lectuals i psicomotrius de cada nena i nen alhora que els ensenyen hàbits personals positius per desenvolupar la percepció que tenen d'ells mateixos, la seva seguretat, l’autoestima i l’empatia. Tot, respectant el ritme evolutiu de cada infant.

Happy Way ofereix portes obertes a les famílies de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Happy Way ofereix portes obertes a les famílies de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Happy English Time, projecte d'anglès propi

Apostem per l'aprenentatge d'anglès des de l'edat més primerenca perquè l'assimilació d'aquesta llengua sigui més senzilla i natural. És per això que hem creat un projecte propi i exclusiu caracteritzat per la immersió lingüística dels infants en la llengua anglesa a través de cançons, experiències i activitats impartides per mestres titulades i natives.

Instal·lacions dissenyades per als més petits

 • Cases de més de 500 m2 i grans patis amb arbres i plantes
 • Aules àmplies amb il·luminació natural dotades d'aire i calefacció
 • Instal·lacions de seguretat d'alta gamma
 • Sistema de càmeres web
 • Accés mitjançant control d'empremta digital
 • Mobiliari de seguretat per evitar lesions
 • Cuina pròpia
 • Exteriors amb terres de cautxú
 • Horta i granja escolar
 • Purificadors d'aire i osmosi per al màxim benestar dels nens

 

Happy Way ofereix portes obertes a les famílies de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Happy Way ofereix portes obertes a les famílies de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Millorant la conciliació

Treballem per als infants però també per a les seves famílies. Per això hem desenvolupat una gamma de serveis que faciliten la conciliació:

 • Flexibilitat horària, oberts de 7h a 21h.

 • Oberts tot l'any, inclosos els mesos d'estiu amb el Happy Summer Camp.

 • Professionals de la salut, atenció pediàtrica permanent amb un equip especialitzat de l'Hospital de Nens de Barcelona i un equip de nutricionistes que confeccionen els menús que seran elaborats a les cuines dels nostres centres.

 • Càmeres web de seguretat amb accés exclusiu per a mares i pares. Un sistema que permet veure els fills en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

 • Extraescolars.

 • Happy Way App que permet accedir a infinitat d'utilitats i materials per ajudar a conciliar millor: agenda diària, accés a les webcams de les classes dels fills, consulta dels menús, informes escolars, materials pedagògics, etc. Tota l'activitat dels vostres fills accessible des del mòbil.

 • E-aula

 • Escola de famílies: Sessions informatives relacionades amb el desenvolupament i creixement dels infants, xerrades psicopedagògiques, tallers especialitzats, etc.

 • Club Happy Way exclusiu per a mares i pares de l’escola amb el qual beneficiar-se d'avantatges en diferents establiments i comerços.

 • Altres: servei de bugaderia, canguratge professional, servei de sopars per endur-se, organització de festes, Happy Nights, etc.

Happy Way ofereix portes obertes a les famílies de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Happy Way ofereix portes obertes a les famílies de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Transparència

Les famílies sempre tenen accés a l’escola per veure els seus fills, tant (presencialment o virtualment). En qualsevol moment un familiar autoritzat pot entrar a l'escola físicament o a través del nostre sistema de càmeres web, i comprovar en directe què fa el seu fill i quines activitats té programades. Els pares tenen feedback diari del nostre equip de professionals, facilitant un seguiment del desenvolupament dels fills.

Si vols conèixer-ho tot de primera mà, demana la teva cita de portes obertes individualitzada (presencial o online) i descobreix el caliu de les nostres escoles, les nostres mesures i protocols anticovid, la vocació del nostre equip i la felicitat dels infants que comparteixen camí amb nosaltres.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem