Segueixen les olors químiques a Mira-sol

Ja fa dues setmanes que el veïnat sent aquesta olor i en un primer moment es va atribuir a un producte amb àcid cianhídric i sulfhídric ubicat al clavegueram

Els veïns dels carrers de Fuerteventura i de Vigo de Mira-sol han tornat a alertar que se segueix sentint l'olor de residus químics, aquest dimecres 5 de juliol. Ja fa dues setmanes que el veïnat sent aquesta olor i en un primer moment es va atribuir a un producte amb àcid cianhídric i sulfhídric ubicat al clavegueram. En aquesta ocasió, la lectura de residus químics ha tornat a ser positiva i els Bombers han abocat aigua amb la finalitat de diluir i netejar la zona. Alguns veïns han indicat que aquest cop és extremadament forta l'olor i els ha provocat mal de cap. Els Bombers s'han retirat un cop han comprovat que les lectures eren negatives i que ja no hi feia olor. També hi han treballat Policia Local i Protecció Civil.

"Un dia més en què no es pot estar dins de casa, amb una olor vomitiva que ho envaeix tot", ha denunciat un veí a través de les xarxes socials, afegint: "Un dia més que hem inhalat durant hores els gasos de l'àcid tòxic, ve-ïns amb mal de cap, mal de coll i veïns amb taquicàrdies ingressats a l'hospital".

Més info: Tornen a detectar olors químiques a Mira-sol

 

Bombers, Policia Local i Protecció Civil estan treballant en els llocs dels fets. FOTO: Cedida

Bombers, Policia Local i Protecció Civil estan treballant en els llocs dels fets. FOTO: Cedida

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem