Tornen a detectar olors químiques a Mira-sol

Fa dues setmanes es van detectar olors similars i es van atribuir a residus químics tòxics

Els Bombers han rebut un avís per la presència d'olors a productes químics aquest dimarts a Mira-sol, al carrer de Fuerteventura. Fa dues setmanes ja es van detectar olors estranyes en aquest punt i es va haver de confinar uns veïns per precaució. Tot i que no es va esbrinar l'origen exacte, es va atribuir a residus químics tòxics.

Més info: Residus químics tòxics podrien haver estat la causa del confinament de veïns de Sant Cugat

Aquest 4 de juliol, un veí ha tornat a alertar els Bombers després de detectar olors provinents del clavegueram i que eren similars a les de la primera vegada. Tres dotacions de Bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets i les medicions han donat positiu en algun punt del clavegueram. Tot i això, no se sap quin és el causant. D'altra banda, s'han realitzat també medicions a casa de l'alertant, les quals han donat negatiu, i els Bombers han establert que no hi havia risc. Protecció Civil i Policia Local també han treballat per esbrinar l'origen de les olors, que han sigut menys intenses que en la primera ocasió.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem