La Selectivitat ja té nova data

La Selectivitat s'ha hagut d'ajornar per la pandèmia del coronavirus i el tancament d'instituts

Govern i universitats han acordat les noves dates de celebració de les proves d'accés a la universitat, després que el calendari inicial s'ajornés per la crisi del coronavirus. La selectivitat, que estava prevista que es fes inicialment entre el 9 i l'11 de juny, se celebrarà finalment del 7 al 9 de juliol. La prova d'accés per a més grans de 25 i 45 anys es farà el 20 i el 27 de juny.

L'executiu i les universitats també han acordat flexibilitzar l'opcionalitat en els exàmens "perquè l'alumnat pugui assumir el conjunt de la prova proposada" i fer-ho en el temps de durada establert. El nou calendari s'ha pactat en el marc del Consell Interuniversitari de Catalunya. El seu secretari general, Lluís Baulenas, ha destacat que ha estat una "decisió col·legiada", tot i remarcar que "el calendari aprovat queda supeditat a possibles noves mesures que puguin adoptar les autoritats competents en relació amb la pandèmia".

Més info: Les aules es buiden però l'ensenyament continua

 

Segons Universitats, les bases de flexibilització permetran garantir que l'alumnat accedeixi a la universitat respectant els principis d'igualtat, mèrit i capacitat.  La flexibilització no és una reducció de temaris ni un canvi radical en la tipologia dels exàmens.

A partir de les noves dates de la selectivitat, en una pròxima reunió de la Comissió d'Accés i Afers Estudiantils s'acordarà el calendari de tràmits, així com les dates de les convocatòries extraordinàries de les PAU i de les PAP per accedir als graus d'Educació.

Més info: Així viuen el coronavirus una alumna de 2n de Batxillerat i un docent que teletreballa

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem