contingut promocionat
logo serrajordia

 

 

Serrajòrdia, la fleca de referència a Sant Cugat

Al costat de l'estació del centre, aquest comerç ofereix coques amb producte de qualitat i de proximitat

 Amb gairebé 60 anys de trajectòria, la fleca Serrajòrdia és un referent a Sant Cugat. 

Qualitat garantida

Serrajòrdia elabora els seus pans, pastissos, brioixos i pastes amb farines de primera qualitat i llevats naturals, per sorprendre tots els paladars. A més, disposa d’una gamma de pans sense gluten elaborats amb farines de fajol, teff o arròs, pensats per a aquells que busquen opcions saludables i adaptades a necessitats específiques.

A més, trobaràs el pa de kamut ecològic. És la varietat de blat més antiga que es coneix i és perfecta en les dietes de persones amb al·lèrgies o intoleràncies. 

Per elaborar-ho només utilitzen farina de Kamut 100% biològica i massa mare natural i segueixen processos de llarga fermentació que eviten l’afegit d’additius.

El pa de blat de sarraí, l’integral o el pa ecològic, el fan amb massa mare natural, amb 24 hores de fermentació i cuit amb forn de sola de pedra, obtenint un gran sabor i una crosta cruixent. També destaquen els pans integrals, etc.

Ubicació excel·lent

La fleca, situada en ple centre de la ciutat i a escassos metres de l’estació, continua elaborant el pa diàriament a través de processos tradicionals, sense renunciar a la introducció de noves fórmules, tècniques i receptes per oferir pans adaptats a totes les ocasions. 

Una clara aposta per a millorar els gustos i les textures que es poden degustar tant a casa com al local. Serrajòrdia compta amb un ampli establiment amb terrassa i ofereix també un servei de càtering, amb desenes de propostes per celebracions i ocasions especials.

Al Taller de pa Serrajòrdia tots els productes són de qualitat. FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem