contingut promocionat
Policlínic torreblanca Sant Cugat L

 

El sèrum preferit de les celebritats arriba a Sant Cugat

Es tracta de la seroteràpia, el còctel de vitamines 100% personalitzat

Cansament, son, falta de vitalitat, ungles i cabell més fràgils, refredats freqüents o pell resseca són alguns dels símptomes d’alerta que el nostre cos ens dona per advertir que possiblement té dèficit de nutrients essencials i/o vitamines.

policlinic torreblanca 300x600 seroterapia

Existeix una alternativa efectiva i ràpida als comprimits vitamínics estàndards que podem adquirir a les farmàcies per aportar al nostre cos tot el que li manca i és la seroteràpia. Famosos com Jane Fonda, Adele o Rihanna reconeixen haver seguit aquesta teràpia de vitamines intravenosa com a part de la seva rutina de benestar per combatre signes d’envelliment, reforçar el sistema immunitari i tenir més vitalitat.

 

 

Aquesta teràpia de vitamines 100% personalitzada ja està sent utilitzada, amb èxit, pel Dr. Daniel Adán i la Doctora Míriam Rivera, metges experts en medicina preventiva, de la longevitat, regenerativa i antienvelliment al Policlínic Torreblanca.

Cuidar-se per dins es nota per fora

El primer que hem de saber és com està el nostre estat de salut general i això ho aconseguim amb un examen de salut que inclou una analítica. Els resultats de l’analítica de sang seran claus per formular el còctel multivitamínic a mida.

D’aquesta forma podrem aportar a l’organisme les vitamines, minerals i oligoelements que li manquen a més d’altres beneficis que obtindrem com facilitar l'eliminació d'elements tòxics del nostre organisme i enfortir el nostre sistema immunitari. Els resultats es noten des de la primera sessió i els seus beneficis perduren en el nostre benestar físic i anímic.

Quin cost té una sessió de seroteràpia?

Aquest exclusiu tractament ja està a l’abast tothom amb preus que s’ajusten en packs segons les sessions que requereixi cada persona. Reserva ara una visita informativa al Policlínic Torreblanca on podràs descobrir tot el que la seroteràpia pot fer per millorar la teva qualitat de vida. Truca al 93 515 39 99 o enviant un WhatsApp al 699 619 081.

Policlínic Torreblanca

C.I.R.

Avinguda de la Torreblanca 2-8, planta 1

Telèfon: 93 589 18 88

www.grup-policlinic.com

Més informació
 
Comentaris

Destaquem