contingut promocionat
logo kids&us

Una Setmana Santa plena d'anglès i de jocs

Les Fun Weeks es poden cursar al centre de la plaça de la Unió i al de Volpelleres

Si vols que els teus fills millorin el seu nivell d'anglès aprofitant les vacances de Setmana Santa, ara tens l'oportunitat que et brinda Kids&Us a través de les Fun Weeks. Un curs temàtic i intensiu per a nens i nenes de fins a 10 anys amb un contacte constant amb l'anglès tant per Setmana Santa com per a l'estiu. Les Fun Weeks fa servir la metodologia d'aprenentatge propia de Kids&Us amb activitats 100% en anglès perquè els petits es diverteixin i aprenguin.

  Inscriu al teu fill ara!

Les activitats de les Fun Weeks s'adapten als interessos i capacitat d'edat i es divideixen en 6 grans grups:

  1. Activitats de psicomotricitat: A través dels jocs els infants podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d'activitats per gaudir d'una bona interrelació i fomentar el treball en equip.
  2. Taller de teatre: Amb cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, es creen representacions adaptades a l'edat dels nens i nenes de cada grup. Una activitat per contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. També tindran l'oportunitat de posar-se a la pell dels personatges i viure les seves intrèpides aventures.
  3. L'hora del conte: El conte és clau i essencial per aprendre un idioma amb històries creades i adaptades a cada grup d'edat. Una manera divertida i entretinguda d'aprendre estructures, sons i vocabulari. A les Fun Weeks, s'explicaran, s'aprendran i es representaran contes.
  4. Manualitats: Es faran treballs manuals inspirats en la temàtica de la setmana.
  5. Cançons temàtiques: L'activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i componen tenint en compte la temàtica de la setmana i adaptada a cada grup d'edat.
  6. Llibre de classe: Es tracta d'un quadern temàtic per completar durant la setmana.

Els horaris de les Fun Weeks

Les Fun Weeks utilitza la metodologia d'aprenentatge de Kids&Us i les activitats es fan 100% en anglès  FOTO: Cedida

Les Fun Weeks utilitza la metodologia d'aprenentatge de Kids&Us i les activitats es fan 100% en anglès FOTO: Cedida

Les Fun Weeks es poden cursar al centre de la plaça de la Unió i al de Volpelleres, i els alumnes se submergiran en un món nou a través d'històries diferents per a cada grup d'edat. Les Fun Weeks de pasqua es fan per un màxim de 10 nens i se celebraran del 3 al 6 d'abril de 9 a 13 h, tot i que s'oferirà servei de permanència a partir de les 8.30 h, i fins a les 13:30 h.

A banda, Kids&Us també oferirà opció de menjador per a recollir els infants fins a les 15 h o tot el dia fins a les 17 h.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem