Sis ferits i un petit incendi per la Nit de Sant Joan a Sant Cugat

La Nit de Sant Joan s'ha viscut a Sant Cugat sense grans incidències

Sis persones han hagut de ser ateses per petites cremades i caigudes fortuïtes durant la Nit de Sant Joan a Sant Cugat. El tinent d'alcaldia de Seguretat, Bernat Picornell, ha destacat que la revetlla s'ha viscut amb certa normalitat i ha agraït al conscienciació de la ciutadania i la implicació dels cossos d'emergències i voluntaris.

La nit ha acabat amb un petit incendi de matolls a la Ronda Nord, que els voluntaris d'ADF han pogut apagar en pocs minuts. A més, s'han calcinat dos contenidors, tot i que s'ha vist fumerada en més contenidors: "La ràpida intervenció ha ajudat a paliar els efectes de qualsevol incendi o mala actuació". Voluntaris d'ADF i Protecció Civil, Policia Local, Mossos d'Esquadra, Bombers i el SEM han col·laborat en el dispositiu de seguretat de la nit.

Més info: La Flama del Canigó posa llum a la nit més curta de l'any a Sant Cugat

Petards a zones prohibides

D'altra banda, s'han hagut de fer cinc avisos per barbacoes i fogueres a llocs on no es podien realitzar. També s'han fet res avisos a La Floresta pel llançament de petards en una zona prohibida per estar a menys de 500 metres del bosc. Cal recordar que no es podien llançar petards a menys de 500 metres d'una zona boscosa i que a Valldoreix estava prohibit a tot el territori.

"Entre la intervenció ràpida dels cossos i la consciència de la gent, hem anat bé", ha destacat Bernat Picornell, que ha celebrat que la ciutadania és "conscient" de la situació dels boscos, malgrat les pluges de les últimes setmanes. Durant la revetlla de Sant Joan de 2023 es van registrar més incidències, amb una desena de contenidors cremats, quatre focs a matolls i una trentena d'avisos per tirar petards a zones prohibides. 

Més info: Matolls i contenidors cremats durant la Nit de Sant Joan a Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem