La Societat Coral La Lira i el TOT Sant Cugat continuen de la mà amb un nou conveni

L'entitat i el mitjà de comunicació es donaran suport mutu i seran un altaveu de les seves activitats

La Societat Coral La Lira i el TOT Sant Cugat han renovat el conveni de col·laboració per tal de donar a conèixer l’entitat i difondre les seves activitats a través del mitjà de comunicació local. Aquest any celebra el seu 140 aniversari i aquest 23 de març han celebrat un concert al Teatre-Auditori, amb la participació d'altres entitats tradicionals del municipi.

Més info: La Societat Coral La Lira acomiada els actes del seu 140è aniversari amb un concert

140 anys de La Lira. FOTO: Bernat Millet.

La història de La Lira

La Societat Coral La Lira es va fundar l'any 1882 amb la voluntat d'agermanar-se amb tots els Cors de Catalunya. Molt vinculada a Sant Cugat, ha fixat la seva seu a diferents indrets, fins que en el 1971 es va ubicar al Club Muntanyenc. Avui dia està ubicada a la plaça de la Vila.

La Lira està formada per homes majoritàriament de Sant Cugat FOTO: Bernat Millet

La Lira ha fomentat la cultura i ha col·laborat en els principals actes associatius i musicals del municipi i del país, alhora que ha preservat les tradicions catalanes. Està formada per homes, majoritàriament santcugatencs, que dediquen els seus esforços a aprendre i cantar valsos de Caramelles, sardanes i havaneres, que formen el seu particular i popular repertori. Des de 2006 és dirigida pel mestre Eloi Jover.

Més info: Exposició dels 140 anys de la Societat Coral La Lira

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem