Surt de l'hospital una de les santcugatenques ferides a l'atemptat de La Rambles

Vuit dies després de l'atropellament massiu a Barcelona

Una de les dues santcugatenques ferides a l'atemptat terrorista de Barcelona ha estat donada d'alta i ha sortit de l'hospital, segons ha confirmat l'Ajuntament de Sant Cugat, aquest divendres 25 d'agost pel matí. Tot i això, a la nit va haver de tornar a ser ingressada a Mútua de Terrassa a l'espera de més proves, segons informava una familiar al TOT.

L'altra ferida veïna de Sant Cugat continua ingressada amb pronòstic reservat. Les dues santcugatenques, de la mateixa família, eren a La Rambles quan va tenir lloc l'atropellament massiu el passat 17 d'agost.

Vuit dies després dels atacs terroristes a Barcelona i Cambrils, que van deixar quinze morts i més d'un centenar de ferits, encara queden 27 persones hospitalitzades. Set d'aquests ferits són "crítics", segons Emergències de la Generalitat de Catalunya.

Aquest dissabte, dia 26 d'agost a les sis de la tarda, hi ha convocada una manifestació als Jardinets de Gràcia de Barcelona per condemnar el terrorisme i mostrar solidaritat amb le víctimes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem