Continuen ingressades les dues santcugatenques ferides a l'atemptat de Barcelona

L'alcaldessa de Sant Cugat ha traslladat el suport de Sant Cugat a Barcelona

L'Ajuntament de Sant Cugat ha informat que les dues santcugatenques ferides en l'atemptat terrorista a La Rambla de Barcelona continuen ingressades. El seu pronòstic és "reservat", afegeix el Consistori en un comunicat.

Les santcugatenques van resultar ferides per l'atropellament massiu del dijous 17 d'agost, poc abans de les cinc de la tarda, per una furgoneta a La Rambla. L'atemptat a Barcelona va deixar 13 morts i més d'un centenar de ferits; mentre que de matinada va morir una altra persona en l'atac a Cambrils.

Emergències de la Generalitat ha informat aquest dissabte que un total de 54 persones encara estan ingressades en diversos centres hospitalaris catalans pels atemptats terroristes a Barcelona i Cambrils. De tots els ingressats, n'hi ha 12 en estat crític, 25 en estat greu, 13 en estat menys greu i 4 en estat lleu. Són de 22 nacionalitats diferents.

"Especialment ens sentim al costat de les dues persones sangtcugatenques que han estat ferides en aquests atemptats", ha expressat l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, aquest dissabte durant la signatura oficial del llibre de condolències de l’Ajuntament de Barcelona.

"Des de Sant Cugat volem traslladar el nostre sincer condol a la ciutat de Barcelona", ha expressat Conesa, que ha afegit: "Els alcaldes, alcaldesses i les diferents administracions treballarem conjuntament per posar a disposició dels ciutadans la millor garantia de seguretat".

Sant Cugat ha començat aquest dissabte, dia 19 d'agost, amb un altar espontani a la plaça de Barcelona en homenatge a les víctimes dels atacs terroristes a Barcelona i Cambrils.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem