contingut promocionat
Policlínic torreblanca Sant Cugat L

 

Tot el que has de saber sobre la tecnologia làser aplicada a l'estètica

Aquesta tardor 2020 Policlínic Torreblanca ha posat en marxa el pack de 3 sessions de tractament amb IPL a un preu promocional

La tecnologia làser té múltiples aplicacions, és segura, ràpida i eficaç. Tenint en compte tot això, la Plataforma Mèdica Làser de Grup Policlínic incorpora la millor tecnologia làser i IPL per a tractaments dermatològics i mèdics estètics, tant facials com corporals.

La Dra. Cortés encarregada de dirigir la Plataforma Mèdica Làser de Policlínic Torreblanca en destaca la tecnologia làser de CO₂ i Erbium en el tractament de les cicatrius d'acne, cicatrius quirúrgiques i estries. També posa de manifest que les aranyes vasculars facials, els punts robí, la rosàcia, la cuperosi i altres lesions vasculars es tracten satisfactòriament amb IPL. Tot i que les aranyes vasculars de les extremitats inferiors com les cames, tenen millor resultat amb el tractament làser de Nd-Yag.

 

Policlinic Torreblanca B

 

Una de les consultes més freqüents és el tractament de taques, siguin provocades pel sol, de naixement, hormonals, melasmes o les taques 'cafè amb llet', tenen solució amb un tractament d'IPL.

Làser a preu promocional

Aquesta tardor 2020 Grup Policlínic ha posat en marxa el pack de 3 sessions de tractament amb IPL a un preu promocional per tractar taques, ajudar a recuperar la lluminositat perduda, regular la producció de greix i controlar l'aparició de granets que provoca l'ús continuat de les mascaretes facials. Es pot demanar una visita informativa gratuïta al telèfon 93 515 39 99 o a l'e-mail info@grup-policlinic.com.

Fer desaparèixer arrugues en una sessió

La tecnologia làser que incorpora Policlínic Torreblanca permet realitzar tractaments de rejoveniment facial avançats, segurs i amb resultats en les mínimes sessions, fins i tot en una única sessió. Amb ells es restaura la bellesa natural, cercant l'harmonia i la normalitat. Disposem de diferents tecnologies com per exemple el làser Erbium o el CO₂, els més efectius per a eliminar les arrugues peribucals o també conegudes com a "codi de barres" i les arrugues del contorn d'ulls.

La tecnologia làser també elimina els molestos fongs de les ungles tant de mans com de peus, així com les berrugues i el pèl no desitjat. La visita informativa és gratuïta i es realitza un diagnòstic per oferir la millor opció del tractament. Es pot sol·licitar visita al telèfon 93 515 39 99 o a l'e-mail a info@grup-policlinic.com.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem