Torna el Concert de Nadal per a la Gent Gran

El concert arriba a la seva XXIII edició aquest Nadal

Durant aquestes festes nadalenques torna el Concert de Nadal per a la Gent Gran amb la seva XXIII edició el pròxim diumenge, 17 de desembre, al Teatre-Auditori, amb l'Orquestra Diletant de Catalunya, que interpretarà un ampli repertori amb el títol “Viena: La capital de la música del classicisme al romanticisme” amb la soprano Montserrat Seró; Gerard Claret, al concertino, i amb Albert Gumí, en la direcció musical. 

En aquest acte de presentació, Esther Madrona, regidora d'Infància, Joventut i Gent Gran, ha explicat l'objectiu de la iniciativa. "Creiem que és important com a punt de trobada entre la gent gran" ha explicat Madrona, que també ha agraït la col·laboració a Creu Roja i Protecció Civil. Una presentació en la qual ha assistit Antonia Mohino, com a representant de la gent gran, la qual ha aprofitat per acomiadar-se del càrrec de responsable en el Casal de la Gent Gran de Les Planes.


A partir del 10 de desembre, es repartiran 800 invitacions gratuïtes que es poden recollir a tots els casals de gent gran (Llar d’avis de la parròquia, casal de la gent gran de Sant Cugat, casal d’avis de Valldoreix, casal de la gent gran de Mira-Sol, espais + 60 de La Floresta, casal gent gran de Les Planes),  a la Casa de Cultura i als districtes (Mira-sol: Centre cívic, Les Planes: Casal i La Floresta: Centre Social i Sanitari)

L’actuació comptarà amb les següents peces:

Adagio-Allegro de la Simfonia núm.104 F. J. Haydn (1732-1809)

Voi che sapete de “Le nozze di Figaro” W.A.Mozart (1756-1791)

Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen” de “La Flauta Màgica” W.A. Mozart (1756-1791)

Allegretto de la Simfonia núm.7 L.v.Beethoven (1770-1827) 

“Erlkonig” (orquestració de F.Liszt)  F.Schubert (1797-1828)

Allegro moderato de la Simfonia 8 “Inacabada” F. Schubert (1797-1828)

Santa Nit F.X.Gruber (1787-1863)

El concert acabarà amb uns bisos participatius on els i les assistents podran unir les seves veus cantant ‘Santa nit’. Després del concert s’oferirà un refrigeri a càrrec de la fundació Vinne, entitat de reinserció social que treballa amb productes de proximitat.

Segueix Nadal amb el TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat fa un seguiment exhaustiu de l'actualitat santcugatenca. Podeu seguir l'actualitat de Nadal al canal especial del TOT, amb les millors fotografies dels actes, els vídeos i totes les activitats. A més, podeu seguir el TOT per les xarxes socials TwitterFacebookInstagram i per primer cop també explicarem Nadal a través de TikTok. Les etiquetes específiques del TOT per on ens podeu seguir el TOT és #TOTNadal i la genèrica #Nadalstc.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem