Ja hi ha dates pel Quinto de Nadal d'enguany

Cal Temerari torna a organitzar El Quinto de Nadal i ho farà a la carpa del Parc de Ramon Barnils

Cal Temerari torna a organitzar el Quinto de Nadal i ho farà a la carpa del parc de Ramon Barnils. Aquesta serà una de les activitats que s'oferiran al Parc Jove.

El Quinto obrirà les tardes i nits del 25, 26, 28, 29 i 30 de desembre. El Quinto infantil es farà el dia 29 de 17 a 19 h. També hi haurà actuacions, concerts i fins i tot una festa la nit de Nadal.

Més info: El Quinto de Nadal tornarà a ser presencial

A més, l'assemblea del Quinto ja ha triat la persona guanyadora del concurs de logos i anunciarà en breus la nova imatge.

Més info: El Quinto de Nadal fa un concurs per escollir nou logo

El Quinto de Nadal, organitzat per Cal Temerari i autogestionat per col·lectius de Sant Cugat, ja s'està preparant amb reunions obertes a tothom. Aquest tradicional joc nadalenc també es farà als barris de la Floresta i les Planes.

Ariadna Sierra, comunicació de l'assemblea, també ha avançat que en l'edició d'enguany hi hauran "sorpreses". "Pot ser que hi hagi petits tancats fora de la carpa gran en què es puguin fer altres activitats. La intenció és poder fer noves propostes. Qui recordi el Quinto de 2019 sabrà a què ens referim", ha informat la membre de comunicació. "Celebrem el retorn del quinto i poder seguir gaudint d'aquesta activitat, la més gran de l'any. Esperem que torni l'essència quintaire."

El Quinto és un bingo popular que fa 21 anys que va arribar a Sant Cugat. El lloro o cotorra no només canta els números sinó que juga amb dites i rimes per a cada un i interactua amb el públic, sovint fent referència a temes d'actualitat. S'hi juguen diners i hi ha premis donats pels comerços i entitats de la ciutat. Hi ha diversos formats per a totes les edats i acostuma a durar quatre dies durant les festes de Nadal. Es pot trobar també a altres ciutats com Sabadell.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem