Tornen les cavalcades de Reis i els campaments reials per Nadal 2022 a Sant Cugat

Tots els districtes rebran a Ses Majestats en un format que torna a la normalitat

Després de la bona acollida de les edicions anteriors, Sant Cugat tornarà a tenir el Campament Reial al Claustre del Monestir. Els dies 2, 3 i 4 de gener, de 15 a 21 h, diversos patges i patgesses recolliran les cartes i desitjos dels més petits.

Caldrà demanar cita prèvia per evitar cues i garantir l’entrada de tothom. Les invitacions es podran sol·licitar a partir del 22 de desembre, a les 20 h, a través de www.santcugat.cat i de l’APP Nadal a Sant Cugat.

La Floresta també tindrà el seu propi Campament de Reis i Reines, a les 18 h ,a la plaça de Miquel Ros.

Cavalcada de Reis

Ses Majestats arribaran a la plaça d'Octavià el dia 5 de gener a les 18 h, així doncs enguany no arribaran amb helicòpter a l'Arborètum i es consolida aquesta arribada al Monestir que es va portar a terme l'any passat. Tot i això, des de l'Ajuntament informen que encara hi ha serrells per descobrir com serà la cavalcada de Reis d'enguany.. El recorregut passarà per carrers prou amples que permetran convocar força gent sense aglomeracions. L'inici de la Cavalcada serà el passeig de Francesc Macià amb carrer de Castellví. Un dels trams del recorregut està pensat per a col·lectius amb necessitats especials i persones amb TEA (Trastorn de l'espectre de l'Autisme) on el soroll disminuirà i es crearà un ambient més calmat, en el tram de Puig i Cadafalch amb passeig Torreblanca.

A més, i com cada any, hi haurà cavalcada a La Floresta, Les Planes, Mira-sol i Valldoreix. Es poden consultar tots els horaris i ubicacions a l'agenda de Nadal del TOT Sant Cugat.

Segueix Nadal amb el TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat fa un seguiment exhaustiu de l'actualitat santcugatenca. Podeu seguir l'actualitat de Nadal al canal especial del TOT, amb les millors fotografies dels actes, els vídeos i totes les activitats. A més, podeu seguir el TOT per les xarxes socials TwitterFacebookInstagram i per primer cop també explicarem Nadal a través de TikTok. Les etiquetes específiques del TOT per on ens podeu seguir el TOT és #TOTNadal i les genèriques #Nadalstc i #encenelnadal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem