contingut promocionat
Kids&Us logo

 

Tornen les Fun Weeks! El casal d'anglès més divertit en forma de setmanes temàtiques

Una experiència educativa única, amb noves temàtiques cada setmana i plena d'activitats 100% en anglès per a nens i nenes de 3 a 10 anys

Under the sea, Great inventions, Australia, Space & Aliens, Madness at the museum, Mountain Adventures i Camping seran les temàtiques que aquest estiu podran viure als infants a les Fun Weeks als dos centres que Kids&Us té a Sant Cugat.

  Més info de les Fun Weeks

Durant aquests casals, que s'estendran setmana per setmana del 26 de juny al 4 d'agost i del 28 d'agost a l'1 de setembre, els infants viuran una experiència educativa única cada setmana, amb activitats de psicomotricitat a l'aire lliure, tallers de teatre per fomentar la seva expressió oral i confiança, treballs manuals per potenciar la seva creativitat i concentració i moltes activitats tipus realia que permetran experimentar i aprendre a través del joc i sempre en un ambient 100% en anglès.

A més, Kids&Us possibilita diversos horaris. De 9 a 13h, de 9 a 15h o de 9 a 17h. També pots demanar horari d'acollida abans i després de l'hora de sortida. Només ho has de comentar amb el centre.

Per a infants de 3 a 10 anys

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques que s'adrecen a infants d'entre 3 i 10 anys per facilitar-los el contacte amb l'anglès durant els períodes de vacances. Aquestes setmanes temàtiques, que es fan tant en el centre de la plaça de la Unió com en el del barri de Volpelleres, utilitzant la metodologia d'aprenentatge de Kids&Us i estan totalment dissenyades perquè els nens i les nenes es diverteixin i aprenguin a través del mètode natural d'aprenentatge que imparteix Kids&Us.

Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica setmanal. D'aquesta manera, i cada setmana, se submergiran en un món nou mitjançant els diferents temes i històries diferents per a cada grup d'edat creades per facilitar l'adquisició de l'idioma.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem