Tot a punt per a la Cantada d'Havaneres del TOT Sant Cugat!

Els Port-Bo i Els Nois de l'Eixida fan d'aquesta cita una nit imprescindible per als amants de les havaneres

Queden poques hores perquè comenci la Cantada d'Havaneres del TOT Sant Cugat. La plaça de Barcelona acollirà a partir de les 9 del vespre a dos grups referents d'aquest gènere musical, els Port Bo i els Nois de l'Eixida. Tots dos grups cantaran aplegats com a mostra de germanor per tancar aquesta exhibició d'una part de la cultura catalana. Aquest esdeveniment està patrocinat per Sorea i la immobiliària Organ.

El grup santcugatenc Els Nois de l'Eixida seran els encarregats d'obrir la vetllada. A les 9 del vespre, ells seran els encarregats de començar a animar la plaça cantant diferents peces d'aquest gènere català amb origen a l'illa de Cuba. Un cop acabin les seves cançons, Els Nois de l'Eixida donaran pas a un dels majors referents de les havaneres: el grup de Calella de Palafrugell, els Port-Bo.

 

El Josep Nadal (tenor), Irineo Ferrer (baríton) i Carles Casanovas (veu baixa, guitarra i direcció musical), integrants del grup interpretaran entre 8 i 10 peces conegudes del seu repertori. Els Port-Bo ha estat un dels grups més importants a l'hora de donar a conèixer les havaneres per tot el món amb actuacions a indrets com la Universitat d'Ankara (Turquia), Tòquio i Alep. A més, en la seva trajectòria, cal destacar la seva actuació al Palau de la Música Catalana, un dels escenaris més icònic del país.

Més info: Els Port Bo, protagonistes de la primera Cantada d'Havaneres del TOT Sant Cugat!

 

Per tancar la cantada, els Nois de l'Eixida i els Port-Bo s'ajuntaran i cantaran dues de les peces més reconeixibles per tothom: La Bella Lola i El Meu Avi. Aquestes dues cançons seran la música de fons per al gran final: un tast de rom cremat, una de les begudes imprescindibles d'aquest tipus d'actes.

Els dos grups, de gran rellevància, fan de la Cantada d'Havaneres del TOT Sant Cugat una cita imprescindible d'aquest mes, fent de l'acte, una oportunitat ideal per gaudir de les bones havaneres.

 
Comentaris

Destaquem