contingut promocionat
acciona energia logo

 

 

Totes les activitats de la Festa Major de Sant Cugat 2024

La Festa Major de Sant Cugat 2024 durarà quatre dies

La Festa Major de Sant Cugat 2024 s'allarga quatre dies: des de dijous 27 de juny fins al diumenge 30 de juny, en què tindrà lloc el tradicional castell de focs. Més de 170 activitats ompliran les places i carrers altra vegada per Sant Pere, la vigília i els dies posteriors. 

BANNER 300 x 250px ok

 

 

Consulteu totes les activitats de la Festa Major de Sant Cugat 2024

La programació per a cada dia 

Consulta el programa de la Festa Major del TOT

El programa del TOT de la Festa Major de Sant Cugat 2024 ja és al carrer a botigues i punts d'interès de la ciutat i ja es pot consultar en línia aquí.

Segueix la Festa Major amb el TOT

El TOT Sant Cugat segueix la Festa Major de la ciutat sense perdre cap detall, i per això ha habilitat el canal TOT Festa Major, en el qual podreu trobar tota la informació, programació i últimes hores de la celebració. 

D'altra banda, a les xarxes socials del TOT (XFacebook i Instagram i WhatsAppTelegram Tik Tok) també hi haurà tota la informació de la Festa Major. A més, també podeu consultar totes les activitats a l'agenda.

Acciona, patrocinador de les activitats del TOT

L’empresa líder en energia solar ACCIONA Energía patrocina la programació de la Festa Major del TOT Sant Cugat que inclou totes les activitats de la festa que se celebrarà del  27  al 30 de juny.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem